tag:blogger.com,1999:blog-1895096095962892629.post1509854117547440714..comments2023-05-09T11:06:23.316+02:00Comments on Jessica Palmgren Illustration: Efter påskJessicahttp://www.blogger.com/profile/06165822375804967850noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1895096095962892629.post-29409611372463087902010-04-10T21:48:07.006+02:002010-04-10T21:48:07.006+02:00Elisabet: Välkommen till bloggen! Ibland spricker ...Elisabet: Välkommen till bloggen! Ibland spricker skalet och då blir själva ägget färgat. Jag brukar äta på ändå och har inte märkt att det smakar nåt annat än just ägg.<br /><br />Ulla: Vad kul!!<br /><br />Eva H-höjden: Och du gjorde också! Roligt! Gummisnodd var ju smart.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/06165822375804967850noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1895096095962892629.post-5179307903086803712010-04-10T03:39:51.532+02:002010-04-10T03:39:51.532+02:00Jag tog också vad jag hade, lite lökskal och en gu...Jag tog också vad jag hade, lite lökskal och en gummisnodd ;-) Blev jättefint, bruna med gula små fläckar! Tack!!Eva H-höjdenhttps://www.blogger.com/profile/12990917140101933555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1895096095962892629.post-3846338627846317042010-04-10T00:25:02.819+02:002010-04-10T00:25:02.819+02:00Ja, du inspirerade mig att färga äggen på detta sä...Ja, du inspirerade mig att färga äggen på detta sätt, de blev vackert marmorerade. Hade ingen dill men bladpersilja. Och gul- och rödlöksskal. Helt rätt, man kan göra det lite oftare.Ullahttp://www.virtuelli.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1895096095962892629.post-59119693650845471432010-04-09T22:12:34.057+02:002010-04-09T22:12:34.057+02:00Superfina. Måste prova. Tack för tipset! Men - sma...Superfina. Måste prova. Tack för tipset! Men - smakar inte äggen lök alls?<br />Kram ElisabetUnknownhttps://www.blogger.com/profile/03813075731704775516noreply@blogger.com