fredag 9 april 2010

Efter påsk



Så här blev våra ägg. Nu hittade vi inte snörlådan och då blev det som ni ser lite svagare mönster. Men ändå. Det blir rena reservagetekniken, dvs dillen har gjort så färgen från lökskalen inte kommit åt. Man behöver kanske inte vänta så länge som till nästa påsk för att göra färgade ägg...

4 kommentarer:

  1. Superfina. Måste prova. Tack för tipset! Men - smakar inte äggen lök alls?
    Kram Elisabet

    SvaraRadera
  2. Ja, du inspirerade mig att färga äggen på detta sätt, de blev vackert marmorerade. Hade ingen dill men bladpersilja. Och gul- och rödlöksskal. Helt rätt, man kan göra det lite oftare.

    SvaraRadera
  3. Jag tog också vad jag hade, lite lökskal och en gummisnodd ;-) Blev jättefint, bruna med gula små fläckar! Tack!!

    SvaraRadera
  4. Elisabet: Välkommen till bloggen! Ibland spricker skalet och då blir själva ägget färgat. Jag brukar äta på ändå och har inte märkt att det smakar nåt annat än just ägg.

    Ulla: Vad kul!!

    Eva H-höjden: Och du gjorde också! Roligt! Gummisnodd var ju smart.

    SvaraRadera