fredag 21 maj 2010

Nackspärrsvarning


Att sitta så här som en gam är bara ett enda ”big no no”. Det är inte konstigt att det blir nackspärr. Men med god hjälp av akupunktör och sjukgymnast, ska jag nog få ordning på det hela.
Jag visste inte att man vid sådana här besvär själv kan ringa till en sjukgymnast och ställa sig på en väntelista ifall de inte har tid. Remiss behöver man inte ha. De har högkostnadskort och är kunniga.
Sitt som en dam och inte som en gam, får bli mitt nya motto.

6 kommentarer:

 1. Så det lossnade alltså inte av sig självt, kattsingen också! Du verkar få god omvårdad, så jag håller tummarna att du blir av me't illa kvickt.

  SvaraRadera
 2. Jaså, jag visste inte heller att man kan gå förbi remissen!
  ha ha "sitt som en dam"

  SvaraRadera
 3. Jag har inte fått någon nackspärr än – om man börjar sitta som en gam i tidig ålder så tror jag att ryggen växer fast i den positionen för evigt... jättepraktiskt!

  SvaraRadera
 4. Christina: Tack. Jag hoppas också det går över snart.
  Eva H-höjden: Det är bra när man kan tipsa genom bloggen.
  Annie: Ja, det var förstås en tanke... men jag vill inte bli nån gam. Så jag ska försöka hålla mig till sjukgymnastens råd.

  SvaraRadera
 5. Känner igen fenomenet: Av Gam blir Gammal dam och visste inte heller att det inte behövdes någon remiss till sjukgymnast. Det skulle man väl ha förr i världen. Jag fick lam högerarm för tre år sedan i samband med att jag slutatde på Matton. Jag som var såå taggad att sätta igång med bara MITT. Hunden och en naprapat förvärrade det hela. Slutligen gick jag till Ackerman institutet. där fanns en lite seg dam som drog och slet i mig och så fick jag ackupunktur och se Ackermanfolket visste hur man skulle fixa det hela. Rekommenderas! Sjukgymnasten var inte så dum hon heller men hon kunde inte Trolla.

  SvaraRadera
 6. Fy, det lät inget kul med lam högerarm. Men bra det till slut gick att fixa. Jag ska lägga Ackerman på minnet. Men min sjukgymnast Riitta kan nog hjälpa det här hoppas jag. Jag har fått en del övningar som ska följas...
  Ok, då går jag inte till någon naprapat och köper heller ingen hund. :)

  SvaraRadera