fredag 9 juli 2010

Strumpornas nya liv, del 3Det var under vårvintern som idén kom till. Och i varmaste sommarvädret, är den klar! Halsduken av de överblivna strumpskaften. Jag klippte upp dem och sydde ihop paren. Sedan la jag ut dem i en lång rad, ändrade och la ut dem igen. Jag ville att färger, ränder och prickar skulle bli fina ihop. Jag nålade ihop dem och tråcklade. Det blev en användbar halsduk och jag är glad, lite extra glad med tanke på att jag hade etta i syslöjd. Ha ha!

5 kommentarer:

 1. Jättefin! Skulle gärna göra en likadan, men alla mina strumpor är urblekt svarta, så det skulle bli en tråkig halsduk.
  Du kan bli gästbloggare på Lisas och Mayas pysselblogg!

  SvaraRadera
 2. Men OJJ. Hadde ja rett?? Vicken schysst pryl, alltså!
  Tycker Elisabet, som sitter nydushad och urvarm på hotellrum i S-tälje (liten paus fr vak över mkt gammal o sjuk liten faster). Halsduk är det sista jag skulle vilja ha på mig just nu. Bara iklädd badlakan, svetten rinner allthesame.
  Du blir så fin i strumpskaften! Återbruk e toppen, tycker jag! Skicka bild till din syfröken. (Min sa ju till mig:"ja, du har ju vådlig fantasi"...)

  SvaraRadera
 3. Så snygg!!! =)

  Ha det bra i sommarvärmen!

  SvaraRadera
 4. Karin på Fox: Tack! :) Har Lisa och Maya en pysselblogg?

  Elisabet:Ja, du hade rätt! :)
  Det går inte att skicka bilden till syfröken. Häromåret såg jag hennes dödsannons och sa Yes!! inombords. Men sedan tänkte jag att hon var nog en förfärligt ensam och sorglig människa. Så ovänlig som hon var.

  Ting o Tankar: Tackar! :) Ha det bra du med. Halsduken kommer passa bättre i höst. Det var svettigt bara att ta de där bilderna.

  SvaraRadera