onsdag 2 mars 2011

Att sportaSportlov är ett lov då man sportar. Jag var 12 år och stod på skidor i minibacken och pappa tog kort.
”Det är tillfället som är dyrt, inte filmen” brukade han säga. Han visste inte hur rätt han hade. Foton på mig ihop med skidor är mycket få. Jag har aldrig varit särskilt sportig.

10 kommentarer:

 1. BRAVO. Ser ju hur bra ut som helst! Å anorak m märken å riktiga skidbyxor...Å jag tror VISST, att pappa visste, hur rätt han hade. Angående tillfälle och kostnad. Du har väl sportlov denna vecka, för resten, så ut i parken med dig. Såg ngt inslag fr Sthlm på TV - skidspår längs Karlavägen, tror jag det var. Ja ja, riktiga vintrar har vi till somligas förtret och andras förnöjelse.

  SvaraRadera
 2. PS Glömde berätta: din kollega Karin hade en länk till Kaipa i sin blogg. Hon hade träffat på henne på symässan i Älvsjö. Världen är liten. Här hemma bor en skinnväst och en vadmalskappa av hennes hand. För resten har du väl sett kappan för sådär tusen år sedan... Hälsa Karin!
  .

  SvaraRadera
 3. På framför allt den första bilden ser du ut som rena framtidshoppet inom svensk skidsport.
  Hur gammal var du?

  SvaraRadera
 4. På den första bilden ser det verkligen ut som du har kontroll, men kanske inte på den andra... Himla söt var du iallafall, i den där vinterkostymen!

  SvaraRadera
 5. Ouf! Jag skulle då aldrig kunnat hålla balansen utan stavar...

  SvaraRadera
 6. Elisabet: Jodå, det visste han nog. Men det blev så extra-rätt på nåt vis just här. Ja, det är sportlov i Stockholm nu. Men jag går inte i skolan längre. Jag är stor nu :)
  Jag ska hälsa Karin!

  Christina: He, he, tänk vad bilden kan bedra. Jag var 12. Glömde du läsa texten? ;)

  Annie: Ja, titta noga. Det visas sällan :)

  Mira: Det var en liten backe.

  SvaraRadera
 7. Jättefina bilder! Vilken närvaro du har på första bilden. Som en backhoppare på väg ner. Du är lik Eddie på det fotot.

  Tack för hälsningen, Elisabet. Christina känner tydligen också Kaipa. Jätteliten värld, eller också fastnar man för samma sak som sina vänner... och vänners vänner:)

  SvaraRadera
 8. Karin på FOX: Som en backhoppare?! Jo, jag tackar jag! Ja, vi är lite lika :)

  SvaraRadera
 9. Jessica: Nej, men jag glömde att du hade skrivit åldern när jag väl började studera bilderna, ibland är jag inte med riktigt ;-)

  Karin: Jag känner till Kaipa, jag känner henne inte.

  SvaraRadera
 10. Christina: Det är helt okey! Bilden säger ju ändå mer än tusen ord, inte sant.

  SvaraRadera